Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas kukoricasaláta

Tonhalas kukoricasaláta
Tonhalas kukoricasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű saláta. A majonéz egy részét helyettesíthetjük joghurttal.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kukorica és a tonhalkonzervet lecsepegtetjük. A tonhalat egy villával darabokra tépkedjük.
  2. Az ananászt és az almát kockákra, az uborkát vékony szeletekre, a paprikát vékony csíkokra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  3. A majonézt a tejföllel, ananászlével, szója-, Worcester szósszal és a tabascoval simára keverjük. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. A salátára öntjük, jól összekeverjük, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 093
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

gyümölcsös-tonhalas majonézes kukorica, majonézes kukoricasaláta tonhallal, almás-ananászos kukoricasaláta tonhallal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

350
csemegekukorica 140 g
ananászkonzerv 50 g
kovászos uborka 2 db
alma 0.5 közepes db
piros kaliforniai paprika 0.5 közepes db
tonhalkonzerv 150 g
majonéz 2 ek
tejföl 1 ek
ananászlé 1 ek
szójaszósz 0.5 teáskanál
worcestershire-szósz 4 csepp
tabasco szósz 3 csepp
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint