Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricasaláta

Kukoricasaláta
Kukoricasaláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept a Kiskegyed konyhája egyik régebbi számából származik. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tálalás előtt hozzákeverhetünk egy fél fej, falatnyi darabokra tépett salátát is.

Szólj hozzá!

elkészítés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paradicsomot karcsú cikkekre vágjuk. A répát a reszelő durva fokán lereszeljük. Az újhagymát vékony karikákra szeljük. Az uborkát hosszában félbevágjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A petrezselymet összevagdaljuk. A kukoricát leszűrjük.

  2. A mézet, mustárt, borecetet, összekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Majd belekeverjük az olajat.

  3. A zöldségeket egy tálba összekeverjük, és raöntjük az öntetet. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük.




  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 28 179
elküldve: 3
receptkönyvben: 410
elkészítve: 11/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sea13
sea13 Sun, 2010-08-01 20:05

Köszönöm a receptet! Nagyon finom lett! Mindenkinek ízlett.

Anett

140
paradicsom 2 db
sárgarépa 150 g
újhagyma 2 közepes db
kígyóuborka 1 db
petrezselyem 1 csokor
csemegekukorica 140 g
méz 1 teáskanál
mustár 1 tk
fehérborecet 1 ek
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint