Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tom Kerridge sült csirkecombja

Tom Kerridge sült csirkecombja
Tom Kerridge sült csirkecombja
37 perc / előkészület: 10 perc sütés: 27 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik nap késő este láttam ezt a receptet Tom Kerridge, két Michelin csillagos séftől, aki kocsmárosként egyedül vívta ki ezt a megtisztelő elismerést. Nagyon szeretem a fazont. Mindig fülig ér a szája, és szenzációs kajákat főz.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat egy éjszakára, de legalább 2-3 órára tejbe áztatjuk, majd a húst kivesszük a tejből, leitatjuk róla a tejet.
  2. A liszttel összekeverjük a fűszerekkel, és ebbe forgatjuk a combokat.
  3. Olajat forrósítunk egy magasabb serpenyőben, és kis lángon, 6-7 percig sütjük a csirkecombok mindkét oldalát, majd áttesszük egy tepsibe őket, és a 180 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen 15 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 25x30 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 975
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült csirkecomb, fűszeres csirke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

475
csirkecomb 3 db
tej 4 dl
finomliszt 4 evőkanál
füstölt pirospaprika 2 teáskanál
fűszerpaprika 2 teáskanál
2 teáskanál
bazsalikom 2 teáskanál
oregánó 2 teáskanál
majoranna 2 teáskanál
chili 2 kk
fokhagymapor 2 kk
fehér bors 2 kk
olívaolaj 2 ek