Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött sertésszűz Amy-től

Töltött sertésszűz Amy-től
Töltött sertésszűz Amy-től
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az étel a Párom érdeme. Kiadós, kalóriadús étel. :)

hozzávalók / 4 adag

Hús:

Töltelék:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, és egy jó éles késsel széltében kifejtjük egy nagy szeletté. Kiklopfoljuk, vigyázzunk, hogy ne legyen túl vékony. Megsózzuk.
  2. A töltelékhez a zsömlét meleg vízbe tesszük, ha átázott, jól kinyomkodjuk és egy tálba tesszük. Rátesszük a fűszereket, a tojást és a májkrémet. Az újhagymát megmossuk és karikázzuk. Alaposan összedolgozzuk.
  3. A kiterített húsra szedünk annyit, hogy még be lehessen bugyolálni. A két szélét egymásra hajtjuk, és egy jénaiba tesszük. Előmelegített sütőben először 150 fokon 30 percig, majd 180 fokon 20-30 percig (alul-felül) sütjük.
  4. Rizzsel, krumplival, zöldséggel tálalhatjuk. Jó étvágyat kívánok!
  • sütési hőfok: 150°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 645
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Amy Moonrose

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Hagymás sertésszűz, Töltött szűzérme

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

330
sertésszűz 500 g
himalája só 1 kávéskanál
zsemle 2 db
tojás 1 db
újhagyma 1 közepes db
májkrém 12.5 dkg
majoranna 2 késhegynyi
petrezselyem 1 csokor
ételízesítő 1 kávéskanál