r
Nosalty Logó

Töltött rántott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Éva házias konyhája
Töltött rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 17% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 960 kcal
  • 17% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2878 kcal
  • 17% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 232 kcal
  • 17% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.5 g

Zsír

  • Összesen
    51.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    221 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1940.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    264 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    562 mg
  • Nátrium
    959 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    144.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    157 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    451 micro
Összesen 960 kcal
  • 17% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    163.4 g

Zsír

  • Összesen
    155.5 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    663 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5822.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    227 mg
  • Kálcium
    793 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    212 mg
  • Foszfor
    1685 mg
  • Nátrium
    2878 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    195.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    434 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    343 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    163 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    225 micro
  • Kolin:
    555 mg
  • Retinol - A vitamin:
    304 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    471 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1354 micro
Összesen 2878 kcal
  • 17% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    469.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 232 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajszeleteket vékonyra klopfoljuk, majd vegetával megszórjuk, csak nagyon vékonyan, nehogy sós legyen az ételünk.
  2. A hússzeletek egyik felére ráhalmozzuk a szelet sajtot, kolbászkarikákat, majd a póréhagyma-karikákat. Ráhatjuk a hússzelet másik felét.
  3. A tojásokat összekeverjük a tejjel, fűszerezzük őrölt borssal és egy kevés fokhagymaporral.
  4. Elkezdjük panírozni. Először lisztbe forgatjuk meg, majd a tojáskeverékbe és a zsemlemorzsába. Itt én leszoktam a hússzeletek széleit nyomkodni, és szükség esetén újból tojásba és zsemlemorzsába mártogatom. Így megelőzöm, hogy sütés közben a sajt kifolyjon.
  5. Előre fölmelegített napraforgó olajban közepes hőfokon kisütjük.
  6. Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 16 alkalommal
  • Receptkönyvben: 111
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 19361
  • Feltöltés dátuma: 2018. január 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött rántott hús
Éva házias konyhája 159 recept

Szintén egy saját receptem. Az ízek csak tombolnak a szájban, miközben fogyasztjuk. Szoktam úgy is készíteni, hogy föltekerem roládnak, és baconszalonnába még becsomagolom, majd mehet a sütőbe. Rizs- vagy burgonyakörettel szoktam kínálni, és egy jó adag salátatállal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Lakos Benedek

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...