Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött csirkecombok Kattikától

Töltött csirkecombok Kattikától
Töltött csirkecombok Kattikától
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édesanya vásárolt kicsontozott csirkecombokat, és azt találta ki, hogy megtölti aszalt szilvával és fokhagymával, panírozza és kisüti. Jó ötlet volt!:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Fűszerezzük a csirkecombokat, ráhelyezünk mindegyikre 1-1 szem aszalt szilvát és 1-1 cikk fokhagymát.
  2.  Összegöngyölítjük, megtűzzük fogvájó segítségével, panírozzuk: lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába mártjuk.
  3. Bő olajban kisütjük.
  4. Krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 059
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

aszalt szilvával töltött csirke, rántott csirke töltve, aszalt szilvás csirkecomb

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vcsuka
pussycat / vcsuka Thu, 2012-11-08 09:03

Nagyon tetszik a recept, csak azt szeretnem kerdezni, hogy a hust nem kellett kiklopfolni? es hogy mielott bepanirozod nem kell osszetuzni valamivel, pl. fogpiszkaloval? Ki fogom probalni! Koszonom, Veronika

kattika
Kattika / kattika Thu, 2012-11-08 09:06

Mi nem klopfoltuk ki, mert jól átsül. Szerintem segít, ha összetűzöd valamivel panírozás előtt, biztos ami biztos :) Örülök, hogy tetszik a recept :) Kata

Döncikee
Döncikee Wed, 2012-11-07 18:29

Amikor vágod, (Csato) nehezen haraphatsz rá :D!!!! Ha nem tetszik félreteszed. Az én családom pl imádja a hús mellett vagy abban megpirult, sült foghagymát. :)És nagyon egészséges is. Ízlések és pofonok! Szerintem jó recept. :)

csato
csato Wed, 2012-11-07 16:23

Szia!
És akkor ráharapok egy-egy gerezd fokhagymára amikor vágom a húst???????????????????????Így egészben??Tudom,most kicsit összejött ,h ilyeneket írok de.............................Sajnos nem tudok mást!
És nincs rossz napom , és rossz kedvem sem!Tegnap sem volt!Sajnálom de egyszerűen ez a véleményem.
És az az igazság az életben nem néztem volna meg a blogod mert azt sem tudtam,hogy van!Csak épp nem csak nekem szúrt szemet amiket írtam.Viszont ezt az oldalt szeretem és zavar amit látok.Ez nem személyeskedés semmi ilyen.Nem düh.Csak tények.Hárpia sem vagyok, imádok olvasgatni recepteket és van olyan.............ááááááááá mindegy!
Amúgy meg nagyon tud megfelelő fűszerekkel harmonizálni az aszalt szilva.És simán illik hozzá a fokhagyma csak hát nem egészben.Főleg nem rántva.Nekem!De ez csak én vagyok.Én meg csak leírom amit gondolok.Ha baj,ha nem.Most egy picit rád járt a rúd tőlem és ez meg csak azért van mert mostanában napi két-három recept kerül fel tőled ide.Sok.És sok az,hogy sok az egyszerűen rossz kategória.
Ugye ha sok van előbb szúrja ki a rosszat az ember!És bármilyen furcsán is hangzik ez tény.És ha hiszed ha nem a jókat is kiszúrom egyből!És nagyon szoktam írásban is örülni ezeknek.Hát ez van!Amúgy a tegnapi spenótos sztem tök jó.Üdv Csató

1649
csirkecomb 8 db
aszalt szilva 10 dkg
fokhagyma 8 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 dl
tojás 2 db
finomliszt 10 dkg
zsemlemorzsa 15 dkg