r
Nosalty Logó

Töltött paradicsom padlizsánkrémmel és roquefortkrémmel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Friedrich Antal
Töltött paradicsom padlizsánkrémmel és roquefortkrémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
hidegkonyha
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 304 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1214 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 102 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    27 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    534.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    243 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    242.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    126 micro
  • β-karotin
    614 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 304 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.7 g

Zsír

  • Összesen
    107.9 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    260 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2137.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    486 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    527 mg
  • Nátrium
    974 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.4 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    971.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    871 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    644 micro
  • α-karotin
    505 micro
  • β-karotin
    2455 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    752 micro
Összesen 1214 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    178.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    44 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1072 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 102 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paradicsomokat vágjuk ketté, és vájjuk ki a belsejét.
  2. A padlizsánt sütőben, 200 C fokon süssük 20 percig. Melegen húzzuk le a héját. Hűtsük ki. Vágjuk apróra, és majonézzel keverjük krémesre. Fűszerezzük sóval, borssal.
  3. A tejszínhabot verjük kemény habbá. A sajtot reszeljük apró morzsára, és keverjük a habba. Ízesítsük sóval, borssal ízlés szerint.
  4. Töltsük meg a paradicsomokat.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 827
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 18.

Receptkategóriák

Töltött paradicsom padlizsánkrémmel és roquefortkrémmel
Friedrich Antal 76 recept

Hidegkonyhai alapismeretek mindenkinek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Csak egy dolog kell, hogy soha többé ne duguljon el...

A mosogató lefolyóján napi szinten rengeteg apró kosz, ételmaradék és egyéb szennyeződés utazik, és bizony nem mindig akarnak véglegesen távozni. A dugulás elhárításához szerencsére csak egy egyszerű dolog kell. Otthon Tippünkben felfedjük, mi is ez pontosan!

Nosalty

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.