Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött paprika Smaragd konyhától

Töltött paprika Smaragd konyhától
Töltött paprika Smaragd konyhától
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A házi paradicsomszósszal készült ételek sokkal finomabbak, és még több benne a vitamin is.

hozzávalók / 7 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamellet megmossuk, és kétszer átdaráljuk. A rizst jól megmossuk szűrőn, és megfőzzük, kihűtjük.
  2. Összekeverjük a darált húst, rizst, tojást, sót és a borsot.
  3. A paprikákat kicsumázzuk, megmossuk. Beletöltjük a rizses hússal, és ha még marad ki a húsból, akkor abból gombócokat formázunk.
  4. Olajon rántást készítünk a liszttel, felöntjük a vízzel elkevert paradicsomszósszal, ízesítjük cukorral és a őrölt fűszerköménnyel. Felforraljuk, és belerakosgatjuk a paprikákat és a gombócokat.
  5. Lassú tűzön főzzük kb. 60 percet. Közben megkeverjük alkalmanként. 10 percet állni hagyjuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 88 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 21
össznézettség: 34 447
elküldve: 1
receptkönyvben: 123
elkészítve: 14/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pulykahúsos töltött paprika, töltött paprika darál pulykahúsból

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

385
pulykamell 70 dkg
rizs 1 bögre
tojás 3 db
1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
tv paprika 7 közepes db
napraforgó olaj 3 ek
finomliszt 2 csapott ek
paradicsomszósz 10 dl
víz 5 dl
cukor 1 ek
őrölt fűszerkömény 0.5 kávéskanál