r
Nosalty Logó

Töltött paprika rántva

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Töltött paprika rántva
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 914 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3655 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 143 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    40.3 g

Zsír

  • Összesen
    61.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1295.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    519 mg
  • Nátrium
    528 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    428.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    168 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    182 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    202 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    43 micro
  • β-karotin
    995 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1570 micro
Összesen 914 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    161.3 g

Zsír

  • Összesen
    247.3 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    78 g
  • Koleszterin
    1035 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5181.5 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    401 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    304 mg
  • Foszfor
    2074 mg
  • Nátrium
    2113 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    205.3 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1713.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    672 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    76 mg
  • C vitamin:
    727 mg
  • D vitamin:
    249 micro
  • K vitamin:
    810 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    751 micro
  • Kolin:
    977 mg
  • Retinol - A vitamin:
    335 micro
  • α-karotin
    172 micro
  • β-karotin
    3981 micro
  • β-crypt
    75 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6279 micro
Összesen 3655 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    202.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    156 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    246 micro
Összesen 143 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, majd üvegesre pirítjuk.
  2. Rátesszük a darált húst, a fokhagymát apróra vágva, az ételízesítőt, borsot, pici köménymagot, zölségzöldet, és összepároljuk kb. 15 perc alatt.
  3. Ezután beletesszük a rizst és a gombát, ha szükséges annyi vizet öntünk alá, hogy teljesen felszívja a rizs, ne maradjon alatta lé. Közben ízlés szerint ételízesítővel ízesítjük.
  4. Ha mindez kész, és kissé meghűlt, beletöltjük a már kicsumázott paprikákba. Ha marad a töltelékből, ahhoz teszünk tojást, pici lisztet, esetleg szükség szerint kevés zsemlemorzsát és gombócokat formálunk belőle, majd zsemlemorzsában megforgatjuk.
  5. A töltött paprikákat tojásos liszt keverékében, majd zsemlemorzsában bundázzuk, és bő forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 7766
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 29.

Ajánló

Zölséges krumplival szoktam tálalni, de jó mellé franciasaláta vagy tartármártás is.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Kísérletezésem eredménye és nekünk bevált. A gyerekek szívesen segítenek a panírozásnál.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Köszönöm:D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?