r
Nosalty Logó

Töltött nyúlcomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Töltött nyúlcomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 516 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1032 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 138 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52 g

Zsír

  • Összesen
    31.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1076.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    575 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    941 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    113 micro
Összesen 516 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    104 g

Zsír

  • Összesen
    63.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    359 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2152.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1150 mg
  • Nátrium
    555 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    464.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    383 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    36 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    226 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1881 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    226 micro
Összesen 1032 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    252 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat éles kés segítségével kicsontozzuk. A kicsontozott combokról a cafatokat körben levágjuk, hogy szép formát kapjuk.
  2. A levágott húsdarabokat aprítógépbe tesszük, megszórjuk sóval, borssal és fűszerpaprikával, majd apróra daráljuk.
  3. Adunk hozzá 2-3 ek tejszínt, és krémesre dolgozzuk. Hozzákeverjük a gyűrűkre vágott metélőhagymát. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. A combokat sóval, borssal fűszerezzük, mindegyik combra a csont helyére teszünk egy-egy kanál tölteléket, konyhacérnával összekötözzük.
  5. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A húst körben megpirítjuk a forró olajban, hozzáöntünk egy kevés levest, lefedjük, és lassú tűzön kb. 45 percig pároljuk, amíg megpuhul. Ha szükséges, öntünk hozzá kevés levest.
  6. Mikor a hús megpuhult, vegyük ki a pecsenyeléből, és tartsuk melegen. A pecsenyelevet öntsük fel a maradék levessel, szűrjük át, tegyük vissza a serpenyőbe, és főzzük fel, keverjünk hozzá 2-3 ek hideg vajat.
  7. A szószt tálaljuk a húshoz.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2585
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kicsontozott combokat pácolhatjuk 1 napot egy írós, fűszeres pácban. Felhasználás előtt vegyük ki a pácból, hideg vízzel öblítsük le, és töröljük szárazra. A töltelékhez keverhetünk kevés, forró vízben áztatott, majd apróra vágott, szárított vargányát is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!