Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött máj

Töltött máj
Töltött máj
95 perc / előkészület: 20 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban találtam ezt a receptet, már elég sokszor készítettem.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát kisebb kockákra vágjuk, a hagymát pedig apróra, majd kevés olajon együtt megpirítjuk őket. Ha kissé kihűlt, belekeverjük a tejfölt, a tojást, a majorannát, sót, borsot.
  2. A májat éles késsel bevágjuk (legjobb, ha ket darab májat veszünk, ami 50-50 dkg), a mélyedésbe belekanalazzuk a tölteléket, majd szorosan fóliába csomagoljuk.
  3. 1 óra 15 percet sütjük. (Amikor kivesszük a fóliából, eléggé enged levet sülés közben, vissza lehet tenni a sütőbe még 10-15 percre egy másik tepsiben.)
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 570
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

szalonnás töltött sertésmáj, hagymán sült sertésmáj töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

671
sertésmáj 1 kg
füstölt szalonna 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
tejföl 2 dl
zsemlemorzsa 5 ek
majoranna 1 kk
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint