A szomszédoktól kaptunk egy cukkinit, ami a kertjükben termett. Pár napig pihentettem a hűtőben, mire eldöntöttem, hogy kirántsam vagy megtöltsem. Végülis a töltött mellett döntöttem.
A szomszédoktól kaptunk egy cukkinit, ami a kertjükben termett. Pár napig pihentettem a hűtőben, mire eldöntöttem, hogy kirántsam vagy megtöltsem. Végülis a töltött mellett döntöttem.
Mi fokhagymás-vajas pirítóssal ettük, de ha valaki diétázik, ez elhagyható.
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (14)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. július 17-én kiemeltük cikkünkben: 18 nyárias, töltött cukkini vagy padlizsán
Üdvözlettel, NoSalty
Elkészítettem, mi csak magában, pirítós nélkül ettük. De így is nagyon ízlett!!! Köszi
Szívesen!
Nem tudom, hogy fért be mindenkinek ez a sokminden egyetlen cukkinibe, én csökkentettem a mennyiségeken, és így is sok maradt ki, bár nem volt túl nagy a cukkinim...
Mindenesetre ez egy jó recept, ajánlom mindenkinek! A családnak nagyon ízlett.
Ezt el se tudom kepzelni en sem. :) De holnap ez lesz az ebed, igaz en is lenyegesen csökkentem a krumpli es virsli mennyiseget az egy db cukkinimhez.
Néha rizses-darált húsos változatot sütök. Ha marad töltelék, fasírozottat készítek belőle.
Elkészitettem, nagyon izlett a családnak, könnyű finom nyári étel... köszi a receptet!!!
Örülök, hogy sok mindenkinek ízlik!
Szívesen!
Szívesen! Sokfajta változata van, érdemes kipróbálni őket.
Köszönöm szépen a receptet! Valóban nagyon finom a fokhagymás pirítóssal! Ebben a pillanatban fogyasztottuk el vacsiként. :)))
Nagyon szívesen!
Koszi a receptet. Annyit valtoztattam rajta,h a virslit nemcsak hagymaval, hanem 3 kis friss aprora vagott a zold chillivel piritottam meg. Isteni lett.
Es a fokhagymas piritos nagyon illik hozza. Megegyszer koszi. :)
Igazán nincs mit, örülök, hogy megcsináltad a receptet.
Szerintem is fokhagymás pirítóssal a legfinomabb.