Nosalty Logó

Töltött csirkecomb 3.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ágica
Töltött csirkecomb 3.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 555 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2221 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 115 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.3 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    517 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1329.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    573 mg
  • Nátrium
    444 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    251.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2221 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    189 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    447 micro
  • Kolin:
    335 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2170 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    604 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    25 micro
  • Lut-zea
    1015 micro
Összesen 555 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    173 g

Zsír

  • Összesen
    124.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    2066 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5319.4 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    359 mg
  • Kálcium
    556 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    2292 mg
  • Nátrium
    1775 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1007.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8885 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    46 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    117 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    755 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    62 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1789 micro
  • Kolin:
    1340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8680 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    2415 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    4059 micro
Összesen 2221 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    460 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    449 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    125 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    5 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 115 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk, a bőrét óvatosan alányúlva fellazítjuk.
  2. A hagymát finomra vágjuk, kevés olajon előpirítjuk, majd az apró kockára vágott májat hozzáadjuk.
  3. Közben a gomba is mehet utána bele. A két keményre főzött tojást is felkockázzuk, és mikor átpároltuk a májat is, elzárjuk a gázt alatta, és hozzáadjuk a tojást. A két másik nyers tojást beleütjük.
  4. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és azt is beletesszük a fokhagymával, a kicsavart zsemlével és a fűszerekkel együtt, és összekeverjük.
  5. A csirke bőre alá óvatosan betöltjük a tölteléket, és kívülről bedörzsöljük egy kis sóval, majorannával.
  6. A tepsibe vagy jénaiba egy kis zsiradékot kenünk, majd 20 percet fólia alatt pároljuk, és az utolsó 30 percben fólia nélkül sütjük tovább néha locsolgatva saját zsírjával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 22552
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 08.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ágica 4 recept

A csirkét nem kell forgatni, mert így a bőre, ha felül van, szép ropogós lesz, és nem esik ki a töltelék.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Nagyon jól hangzik, alig várom h kipróbáljam......

Törölt felhasználó

Szia, nagyon finom, már többször csináltam és nagyon jól sikerült mindig! Köszi a receptet! Üdv: llujzi

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek