Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökmagolajos sült csirkecomb

Tökmagolajos sült csirkecomb
Tökmagolajos sült csirkecomb
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tökmagolaj kellemes ízt ad neki. A horvátoknál nagyon felkapott termék. Én meg olyan közel lakok hozzájuk, hogy elég csak átbicajoznom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és a csirkecombokat belemártjuk.
  2. Kiolajozott tepsibe egymás mellé tesszük, a maradék lisztet a tetejére szórjuk.
  3. Rákarikázzuk a hagymát, rászórjuk a reszelt sajtot, és a tökmagolajjal elkevert tejföllel megkenjük.
  4. Alufóliával letakarva sütjük, az utolsó 10 percben levesszük róla a fóliát, és úgy sütjük tovább.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 788
elküldve: 6
receptkönyvben: 158
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös-tökmagolajos sült csirke, tepsis sült csirkecomb, hagymás-tejfölös sült csirkecomb

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

861
csirke felsőcomb 8 db
finomliszt 10 dkg
provence-i fűszerkeverék 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
2 kávéskanál
fokhagyma 2 gerezd
tejföl 20 dkg
tökmagolaj 1 ek
sajt 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 5 ek