A csirkecombokat kicsontozzuk, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk.
Ezután egy magasabb falú serpenyőben olajat hevítünk, rátesszük a húsdarabokat, és kevergetve megpirítjuk.
Hozzáadjuk a mustárt, sózzuk, borozzuk, ízesítjük a zsályával és az ételízesítővel, jól átforgatjuk, felöntjük a borral, kicsit kiforraljuk, majd lefedve puhára pároljuk.
Közben a tejfölt simára keverjük a liszttel és egy kevés hideg vízzel, végül besűrítjük vele a ragut, kiforraljuk, ha kell, utánízesítjük, és kevés vízzel hígítjuk a mártást, ha túl sűrű lenne.
Röszti burgonyával tálaljuk.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A csirkecombokat kicsontozzuk, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk.
Ezután egy magasabb falú serpenyőben olajat hevítünk, rátesszük a húsdarabokat, és kevergetve megpirítjuk.
Hozzáadjuk a mustárt, sózzuk, borozzuk, ízesítjük a zsályával és az ételízesítővel, jól átforgatjuk, felöntjük a borral, kicsit kiforraljuk, majd lefedve puhára pároljuk.
Közben a tejfölt simára keverjük a liszttel és egy kevés hideg vízzel, végül besűrítjük vele a ragut, kiforraljuk, ha kell, utánízesítjük, és kevés vízzel hígítjuk a mártást, ha túl sűrű lenne.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!