Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkedarabok fehérboros-tejfölös mártásban rösztivel

Csirkedarabok fehérboros-tejfölös mártásban rösztivel
Csirkedarabok fehérboros-tejfölös mártásban rösztivel
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, pikáns, ízes étel, az elkészítése is nagyon egyszerű, csak ajánlani tudom!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat kicsontozzuk, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk.
  2. Ezután egy magasabb falú serpenyőben olajat hevítünk, rátesszük a húsdarabokat, és kevergetve megpirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a mustárt, sózzuk, borozzuk, ízesítjük a zsályával és az ételízesítővel, jól átforgatjuk, felöntjük a borral, kicsit kiforraljuk, majd lefedve puhára pároljuk.
  4. Közben a tejfölt simára keverjük a liszttel és egy kevés hideg vízzel, végül besűrítjük vele a ragut, kiforraljuk, ha kell, utánízesítjük, és kevés vízzel hígítjuk a mártást, ha túl sűrű lenne.
  5. Röszti burgonyával tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 584
elküldve: 2
receptkönyvben: 47
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirke tejfölös mártásban, fehérboros-tejfölös csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

840
csirkecomb 6 db
tejföl 2 dl
fehérbor 1.5 dl
finomliszt 1 evőkanál
mustár 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsálya 0 ízlés szerint
ételízesítő 1 csipet
napraforgó olaj 4 ek