Nosalty Logó

Tojásos hamburger

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marcsisef
Tojásos hamburger
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 586 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2343 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 130 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.8 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    320 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1330.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    542 mg
  • Nátrium
    480 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    317.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    77 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    300 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    334 micro
Összesen 586 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179 g

Zsír

  • Összesen
    112.1 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    1278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5323.7 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    256 mg
  • Kálcium
    664 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    277 mg
  • Foszfor
    2170 mg
  • Nátrium
    1919 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.2 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1271.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    500 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    306 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    400 micro
  • Kolin:
    1202 mg
  • Retinol - A vitamin:
    481 micro
  • α-karotin
    43 micro
  • β-karotin
    196 micro
  • β-crypt
    123 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1337 micro
Összesen 2343 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    296.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 130 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst egy tojással, sóval, borssal, tisztított, apróra vágott fokhagymával alaposan összedolgozzuk, és négy felé osztjuk.
  2. Zsemlemorzsával megszórt deszkán kb. 1 centi vastagságúra, és kb. 13 cm-es kör alakúra nyújtjuk. A közepüket 6 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk és kivesszük, hogyhúskarikáink legyenek.
  3. Megfelelő nagyságú serpenyőben az olajat felmelegítjük.
  4. A húsnak az egyik felét lassan megsütjük, óvatosan megfordítjuk, majd a hús közepébe levő lyukbaütjük a tojást, és készre sütjük.Ha megsült, a tojás tetejére csipetnyi őrölt borsot szórunk.
  5. A közepéből kivett húst tojás nélkül megsüthetjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3608
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 29.

Ajánló

A kész húst salátával, hagymakarikákkal, uborkával, retekkel bélelt zsemlébe tesszük, és már csak a szánkat kell nagyra nyitni. Jó étvágyat kívánok!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Marcsisef 217 recept

A NET-en találtam, a TV-ben láttam, gondoltam megpróbálom én is. Babra munka, de megérte vacakolni vele.

Hozzászólások

Marcsisef

.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek