Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojás mustármártásban

Tojás mustármártásban
Tojás mustármártásban
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors és egyszerű étel. Tálaljuk főtt sós burgonyával és egy finom zöldsalátával. A mustármártást tálalhatjuk posírozott hallal is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet a vajban világosra pirítjuk, felöntjük a levessel és a tejjel.
  2. Sóval, borssal, szegfűborssal ízesítjük, hozzáadjuk a babérlevelet. Felfőzzük, alacsony hőmérsékleten kb. 20 percig főzzük, közben meg-meg kevergetjük.
  3. Hozzákeverjük a mustárt. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. Fövő vízbe a tojásokat kb. 6 percig főzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, meghántjuk. A tojásokat a mártásba tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 015
elküldve: 0
receptkönyvben: 76
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

mustármártásos tojás, főtt tojás mustármártásban, mustáros tojás

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

282
vaj 50 g
finomliszt 2 evőkanál
szárnyas alaplé 250 ml
tej 125 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szegfűbors 1 csipet
babérlevél 1 db
mustár 3 ek
tojás 8 db