Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepsis csirkecomb vele sült újkrumplival

Tepsis csirkecomb vele sült újkrumplival
Tepsis csirkecomb vele sült újkrumplival
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha kevés időnk (vagy kedvünk) van pepecselni az ebéddel, akkor nyugodtan dobjuk be a sütőbe, nem lesz vele sok dolgunk!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A krumplit sütés után sózzuk meg. Káposztasalátát, uborkasalátát kínáljunk mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst alaposan megmossuk, besózzuk, és beszórjuk a fűszerkeverékkel.
  2. A burgonyákat szintén jól átmossuk, héjukat nem hámozzuk le. Méretüktől függően félbe vagy negyedbe vágjuk. A kicsiket hagyjuk egészben.
  3. Tepsibe olajat öntünk, beletesszük a húst és a krumplit. Rászórjuk a fokhagymagerezdeket és a rozmaringot. Lefedetlenül sütjük, közben néhányszor meglocsoljuk az alatta lévő zsiradékkal. Víz nem szükséges alá.
  4. Akkor jó, ha szépen megpirul a comb is és a krumpli is.

  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 17 010
elküldve: 7
receptkönyvben: 298
elkészítve: 6/11
Facebookon megjelent: -

szakács

klivi

Mióta szakács: 2011.01.09.
158 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rozmaringos sült csirkecombok újburgonyával, tepsiben sült csirkecomb és újkrumpli

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

883
csirke alsócomb 8 db
újkrumpli 1.5 kg
napraforgó olaj 2 dl
0 ízlés szerint
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
fokhagyma 5 gerezd
rozmaring 2 szál