r
Nosalty Logó

Tepsis csirkecomb vele sült újkrumplival

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Tepsis csirkecomb vele sült újkrumplival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 887 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3544 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 132 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.8 g

Zsír

  • Összesen
    58.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    862.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    451 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    363.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 887 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147.1 g

Zsír

  • Összesen
    233.6 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    104 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    76 g
  • Koleszterin
    616 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3451.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    266 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    413 mg
  • Foszfor
    1806 mg
  • Nátrium
    788 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    218 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1453.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    244 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    502 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    794 micro
Összesen 3544 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    127.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 132 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst alaposan megmossuk, besózzuk, és beszórjuk a fűszerkeverékkel.
  2. A burgonyákat szintén jól átmossuk, héjukat nem hámozzuk le. Méretüktől függően félbe vagy negyedbe vágjuk. A kicsiket hagyjuk egészben.
  3. Tepsibe olajat öntünk, beletesszük a húst és a krumplit. Rászórjuk a fokhagymagerezdeket és a rozmaringot. Lefedetlenül sütjük, közben néhányszor meglocsoljuk az alatta lévő zsiradékkal. Víz nem szükséges alá.
  4. Akkor jó, ha szépen megpirul a comb is és a krumpli is.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 18577
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 21.

Ajánló

A krumplit sütés után sózzuk meg. Káposztasalátát, uborkasalátát kínáljunk mellé.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ha kevés időnk (vagy kedvünk) van pepecselni az ebéddel, akkor nyugodtan dobjuk be a sütőbe, nem lesz vele sok dolgunk!

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek