Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes - diós palacsinta supangléval

Tejszínes - diós palacsinta supangléval
Tejszínes - diós palacsinta supangléval
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finomnak tűnt a supangle a recept alapján, és nem is csalódtam benne, miután megkóstoltam :D

hozzávalók / 6 adag

A palacsintához

A töltelékhez

A supangle-hoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A palacsinta hozzávalóit összekeverjük csomómentesre, 30 perc hűtés után kisütjük, és a tejszín-dió keverékével megtöltjük a palacsintákat.
  2. A supangle krémhez a tejet, cukrot, kakaót, lisztet hidegen elkeverjük, majd folyamatos keverés mellett sűrű krémet főzünk belőle, és hozzáadjuk a vajat, csokit.
  3. A kész palacsintára öntjük.
     
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 599
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

B.Brigitta

Mióta szakács: 2011.07.12.
24 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes-diókrémes palacsinta supangléval, tejszínes-diós palacsinta török csokikrémmel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

906
tej 0.5 dl
tojás 2 db
cukor 2 teáskanál
vaníliás cukor 1 csomag
napraforgó olaj 1 ek
1 csipet
finomliszt 20 dkg
habtejszín 1 dl
dió 10 dkg
tej 1 l
cukor 20 dkg
finomliszt 10 dkg
cukrozatlan kakaópor 4 ek
vaj 10 dkg
étcsokoládé 180 g