r
Nosalty Logó

Tejszínes csirkemell Rékától

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tejszínes csirkemell Rékától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 474 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 947 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 111 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.4 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1188.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    725 mg
  • Nátrium
    184 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    326.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    264 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 474 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140.8 g

Zsír

  • Összesen
    33.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    491 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2377.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    214 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    195 mg
  • Foszfor
    1450 mg
  • Nátrium
    368 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    652.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    233 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    528 mg
  • Retinol - A vitamin:
    197 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    410 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    230 micro
Összesen 947 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    151 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Fél fej közepes hagymát karikákra vágjuk, és a fokhagymával együtt, egy kevés olajon hagyjuk, hogy megüvegesedjen.
  2. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, és rádobjuk a hagymára. Sózzuk, borsozzuk, tárkonyt szórunk rá, aki szereti csípős paprikával is megízesítheti.
  3. Mikor már a csirkemell puha, egy fél paradicsomot felkockázunk, és hozzáadjuk.
  4. Megszórjuk füstölt pirospaprikával. Ennek csak a színe miatt van jelentősége.
  5. Amikor már teljesen puha a csirkemell, felöntjük tejszínnel, és megszórjuk petrezselyemzölddel.
  • Elkészítettem: 12 alkalommal
  • Receptkönyvben: 139
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 11753
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 21.

Ajánló

Rizzsel vagy tésztával tálalom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű és gyors recept, mégis tele van ízzel!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...