Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-medvehagymás tejszínes csirke

Gombás-medvehagymás tejszínes csirke
Gombás-medvehagymás tejszínes csirke
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kedvenc szombati ételeink közé tartozik, mert ilyenkor veszek gombát.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mellfilét csíkokra vágjuk, és kicsit megsózzuk, majd félretesszük.
  2. Addig elkészítjük a gombát, amit megtisztítunk, és felszeletelünk.
  3. A medvehagymát felaprítjuk, a vöröshagymát felkockázzuk, és olajon megpároljuk, majd a csirkemellet hozzáadjuk, és borssal fűszerezzük.
  4. Kissé megpirítjuk, majd a gombát, medvehagymát hozzáadjuk, és a kakukkfüvet belecsipkedjük.
  5. Összekeverjük, és liszttel megszórjuk, majd felöntjük a borral, sózzuk, és puhára főzzük.
  6. Legvégül a tejszínt is belekeverjük, és pár perc múlva kész is. Tricolor spagettit főzünk ki hozzá köretnek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 156
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
311 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes csirkeragu, gombás csirkemell medvehagymával, spagetti tejszínes csirkével

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!