Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes csirke aszalt paradicsommal és sült paprikával

Tejszínes csirke aszalt paradicsommal és sült paprikával
Tejszínes csirke aszalt paradicsommal és sült paprikával
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recepthez a blogomon található olajban eltett aszalt paradicsomot és a savanyított sült paprikát használtam. A kapribogyó is a paradicsom olajából lett kihalászva és némi kakukkfű is.

Ha nem a Halloweeni tésztát akartam volna elsütni, akkor persze a tésztát is magam gyúrtam volna, mint már annyiszor.

Nem túl látványos a tálalás, de az íze mindent elfeledtet. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott vöröshagymát és fokhagymát megdinszteljük a felhevített olajon, majd hozzáadjuk a ceruzányi csíkokra vágott csirkemellet, fehéredésig sütjük, miközben sózzuk, borsozzuk.
  2. Csíkokra vágjuk az aszalt paradicsomot és a paprikát, és a sülő húshoz adjuk a kapribogyóval együtt.
  3. Ráöntjük a tejszínt, átkeverjük, lefedve 5 percig főzzük.
  4. Közben sós vízben kifőzzük a tésztát, és azt tálaljuk köretként.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 636
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes csirkemell, tejszínes csirkemell aszalt paradicsommal, aszalt paradicsomos csirkemell marinált paprikával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

295
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 2 ek
csirkemell filé 50 dkg
szárított paradicsom 6 db
marinált paprika 1 db
kapribogyó 1 ek
főzőtejszín 2 dl
1 kávéskanál
bors 1 kk