Előkészítünk egy tálcát alufóliával bélelve, amire a grillázsunkat elsimíthatjuk.
A cukrot egy kis lábasban folyamatos keverés közben szép világos barnára olvasztjuk, majd a diót gyorsan belekeverjük, hogy a cukor meg ne égjen, és azonnal önthetjük is a tálcánkra. Egy olajos, fém kanállal könnyebben elsimítjuk, kilapítjuk, majd hűlni hagyjuk.
Fahéjas alma
Az almát apró kockákra vágjuk, a cukorral és a fahéjjal össze forgatjuk, majd egy kis lábasban 1-2 percig pirítjuk, hogy az alma puha legyen, a cukor megolvadjon.
Tejbegríz
A tejet elkezdjük forralni, majd a többi hozzávalóval közepesen sűrűre főzzük, és tányérba öntjük.
A grillázst morzsára aprítjuk, majd a fahájas almával együtt a gríz tetejére halmozzuk, és tálaljuk.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
Grillázs
A diót apróra vágjuk.
Előkészítünk egy tálcát alufóliával bélelve, amire a grillázsunkat elsimíthatjuk.
A cukrot egy kis lábasban folyamatos keverés közben szép világos barnára olvasztjuk, majd a diót gyorsan belekeverjük, hogy a cukor meg ne égjen, és azonnal önthetjük is a tálcánkra. Egy olajos, fém kanállal könnyebben elsimítjuk, kilapítjuk, majd hűlni hagyjuk.
Fahéjas alma
Az almát apró kockákra vágjuk, a cukorral és a fahéjjal össze forgatjuk, majd egy kis lábasban 1-2 percig pirítjuk, hogy az alma puha legyen, a cukor megolvadjon.
Tejbegríz
A tejet elkezdjük forralni, majd a többi hozzávalóval közepesen sűrűre főzzük, és tányérba öntjük.
A grillázst morzsára aprítjuk, majd a fahájas almával együtt a gríz tetejére halmozzuk, és tálaljuk.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!