Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi krémleves kiflichipsszel

Tavaszi krémleves kiflichipsszel
Tavaszi krémleves kiflichipsszel
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy tavaszi zöldséges krémleves a kockámtól még inkább ízletes. Megfőzni valóban egyszerű, így lesz a zöldség is népszerű! Mert ez a Kék Csibe a Maggitól, krémlevesekhez is bármikor!

hozzávalók / 4 adag

A leveshez

A kiflichipshez

Szólj hozzá!

elkészítés

A leveshez

  1. A vizet a leveskockával felforraljuk. Ha forr, beletesszük a darabokra vágott póréhagymát, és főzzük 10 percig.
  2. Hozzáadjuk a spenótot és a brokkolit, még 10 percig főzzük kis lángon.
  3. Az egészet pürésítjük botmixerrel. Ízesítjük kakukkfűvel.
  4. Lassan hozzácsorgatjuk a habtejszínt, és egyet rottyantunk még rajta.

A kiflichipshez

  1. Az olívaolajhoz adjuk a sót, a borsot és a zöldfűszereket.
  2. A kifliket vékony karikára vágjuk, és picit belemártjuk a fűszeres olajba.
  3. Száraz serpenyőben vagy előmelegített sütőben 180 fokon szép aranybarnára pirítjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 21 847
elküldve: 0
receptkönyvben: 99
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

Maggi

Mióta szakács: 2014.11.20.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: tavasz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

zöld krémleves, spenótkrémleves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

270
leveskocka 2 db
víz 1.5 l
spenót 20 dkg
brokkoli 25 dkg
póréhagyma 1 db
habtejszín 100 ml
kakukkfű 1 szál
kifli 2 db
olívaolaj 4 ek
kakukkfű 3 szál
rozmaring 1 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint