Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tatár beefsteak francia módra

Tatár beefsteak francia módra
Tatár beefsteak francia módra
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mi fűszerpaprikás verziónk helyett a franciák így csinálják. Vagy legalábbis, hasonlóan. Mert a marhatatárnak ott sincs kőbe vésett receptje. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A legszebb húst választjuk a hentesél. Ha szeretnénk, zsírpapírba csomagolva a hűtő leghidegebb pontján (max 3 fok) 1-2-3 napot érlelhetjük is. Ez esetben a zsírpapírt naponta cseréljük le!
  2. A húst egy jobb késsel vágjuk egészen picike darabokra. Ha nincs időnk/kedvünk, daráljuk le.
  3. A lilahagymát vágjuk egészen finomra, majd az összes többi hozzávalóval együtt keverjük össze.
  4. Tálalhatjuk forró pirítóson, de sok helyen forró sült krumpli a kísérője. Na nem a mirelit, hanem a házi készítésű. :)
  • költség: 4000 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 43 224
elküldve: 0
receptkönyvben: 109
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
536 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, karácsonyi hidegtálak
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
mikor: tízórai, vacsora
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tatár beefsteak kapribogyósan, francia tatár beefsteak

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

265
marhabélszín 50 dkg
dijoni mustár 2 ek
kapribogyó 3 ek
csemegeuborka 4 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
tojássárgája 2 db
worcestershire-szósz 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 ek
olívaolaj 1 ek