Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tartármártásos rakott brassói

Tartármártásos rakott brassói
Tartármártásos rakott brassói
100 perc / előkészület: 40 perc főzés: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kicsit variálni akartam. Nem a szokásos spagettit sütni. Addig kevertem-kavartam, amíg ez lett belőle. Nagyon finom lett :).

hozzávalók / 5 adag

A rakott brassóihoz

Tartármártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brassóit majorannásan szokott módon elkészítjük.
  2. Egy csomag spagettit sós vízben kifőzünk.
  3. A tepsi aljára tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a spagetti másik felével.
  4. Elkészítjük a tartásmártást, és nyakon öntjük vele a tésztás húst.
  5. Tetejére sajtot reszelünk.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm
  • költség: 1400 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 610
elküldve: 2
receptkönyvben: 134
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1030 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sertésfalatok tésztával és tartármártással, brassói spagettivel

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kecsöp
kecsöp Fri, 2012-11-30 21:06

Kedves Csilla,

ennyire gusztustalan étel receptet ritkán látni. Hogyan lehetséges a brassóit SPAGETTIVEL és TARTÁRMÁSRTÁSSAL összerakni? Ne haragudj, de amikor elolvastam a receptet, majdnem összehánytam magam közben. Alapvető ízlésbeli problémáid lehetnek, valószínűleg nemcsak a konyhában, mert ez nem "variálás", hanem a konyhaművészet legyilkolása és semmibevétele.

Sikeresebb recepteket kívánva, üdv,
kecsöp

630
sertéshús 50 dkg
spagetti tészta 250 g
vöröshagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
sajt 10 dkg
tejföl 450 g
majonéz 2 ek
0 ízlés szerint
mustár 1 tk
cukor 0.5 teáskanál
citromlé 1 teáskanál