Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertésszűz brassói

Sertésszűz brassói
Sertésszűz brassói
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyetek brassóit.

hozzávalók / 4 adag

Hús

Krumpli

Sütőzsiradék

Krumpli
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát vékony szeletekre, a paprikát szintén apró kockákra, amint ezzel megvagyunk, együtt dinszteljük addig, amíg nem látjuk, hogy a hagyma üveges.
  2. Addig a húst megtisztítjuk a fehér hártyáitól, majd vastagabb szeleteket vágunk le, és ez is mehet az edénybe, én csak akkor szoktam fűszerezni, ha már a hús első fele lepirult, amint fűszereztük, felöntjük 1 bögre vízzel, kevergetni a szűzérméket annyira nem érdemes, inkább rázzuk az edényt.
  3. A krumplit megpucoljuk, megmossuk, és bő olajban kisütjük. Sózzuk.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 384
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Minnie

Mióta szakács: 2020.01.07.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brassói sertésszűzből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

649
sertésszűz 500 g
napraforgó olaj 2 ek
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 6 gerezd
petrezselyem 0 ízlés szerint
tv paprika 1 közepes db
fekete bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
ételízesítő 0 ízlés szerint
burgonya 1.5 kg
0 ízlés szerint