Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brassói csirkemellből édesburgonyával

Brassói csirkemellből édesburgonyával
Brassói csirkemellből édesburgonyával
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy receptes újságban találtam az alapreceptet, és kicsit a saját ízlésemhez igazítottam.  Nagyon finom lett. Imádjuk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megszórjuk sóval, borssal, és meglocsoljuk olívaolajjal, 180 fokon, 15-20 perc alatt megsütjük.
  2. A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és kockázzuk. Serpenyőben a kókuszzsíron megpirítjuk a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a csirkehúst és a zúzott fokhagymát. Fűszerezzük sóval, borssal ízlésünk szerint, majd felöntjük fél deci vízzel, és pároljuk kb. 10 percig, Utána hozzáadjuk a zöldborsót, és teljesen elfőzzük róla a vizet, és pirítjuk kicsit.
  3. A sült édesburgonyát is hozzákeverjük, és összesütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 1300 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 6 958
elküldve: 1
receptkönyvben: 69
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

GallEnci

Mióta szakács: 2017.11.15.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

édesburgonyás csirkés egytál

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

608
csirkemell filé 25 dkg
édesburgonya 3 db
zöldborsó 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
kókuszzsír 2 ek
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint