Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tarjás tarja

Tarjás tarja
Tarjás tarja
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis változatosságra vágytam tarjával.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Minden alkalomra elkészíthető.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyers tarját felszeleteltetjük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy zsírozott tepsibe lerakjuk egymás mellé.
  2. Az almát, hagymákat vékonyan felszeleteljük, és rátesszük a húsra. Kávéskanálnyi fahéjjal megszórjuk. A füstölt főtt tarját rátesszük.
  3. Alufóliával a tepsit letakarjuk, és kb. 35-40 percig sütjük. Levesszük a fóliát, és 10 perc alatt pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 381
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

kirzsuzs

Mióta szakács: 2013.11.19.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
fogyókúra: paleolit fogyókúra
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis tarja, hagymás-almás sült tarja, egyszerű tarja

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

525
sertéstarja 1.2 kg
1 kávéskanál
fehér bors 1 csipet
alma 4 közepes db
vöröshagyma 2 nagy db
lila hagyma 1 nagy db
füstölt-főtt tarja 20 dkg
fahéj 1 kávéskanál