r
Nosalty Logó

Tarhós csiga

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Angie-30
Tarhós csiga
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1492 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 5967 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 260 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    57.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2367.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    354 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    539 mg
  • Nátrium
    1282 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    205.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    478 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    456 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    263 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 1492 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140.1 g

Zsír

  • Összesen
    231.6 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    327 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9470.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    372 mg
  • Kálcium
    1414 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    361 mg
  • Foszfor
    2157 mg
  • Nátrium
    5129 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    820.7 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1072.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1914 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    570 micro
  • Kolin:
    315 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1825 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1050 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    196 micro
Összesen 5967 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    413.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    224 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 260 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Egy keverőtálba tegyük a liszt felét, a közepébe alakítsunk mélyedést, morzsáljuk bele az élesztőt, tegyünk rá pici cukrot és langyos vizet. Amikor kel, adjuk hozzá a joghurtot, sót, margarint és a többi lisztet, jól dolgozzuk át és 60 percet kelesztjük.
  2. Liszttel meghintett gyúródeszkán vékonyra elnyújtjuk, a tarhóba (vagy a tejföl és joghurt keverékébe)belekeverjük a sót, és felét rákenjük a tésztára és felcsavarjuk.
  3. 3 ujjnyii vastag szeleteket vágunk, olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, a vágott felükkel lekenjük a tarhó felével, 30 percet pihentetjük, majd rákenjük a megmaradt tarhót, és 200 fokon 45 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2857
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Saját találmány, finom és kiadós.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek