Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tangdi kebab

Tangdi kebab
Tangdi kebab
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

India ízei mindig sikerrel jelennek meg a konyhánkban. Biztos siker. Általában az elkészítése sem igényel sok időt, ezért is szeretem.

hozzávalók / 3 adag

A hús

Marinád

Panírozáshoz

  • 5 dkg rozsliszt (teljes kiőrlésű vagy csicseriborsóliszt)

Sütéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

A hús

  1. A csirkét megmossuk, szárazra töröljük.

Marinád

  1. A marinádhoz valókat összekeverjük, és a húst legalább két órára letakarva beletesszük.

Panírozáshoz

  1. A húsról lerázogatjuk a fűszeres joghurtot, és beleforgatjuk a rozslisztbe.

Sütéshez

  1. A tepsit sütőpapírral béleljük ki, belefektetjük a bepanírozott csirkecombokat, és a tetejükre 1-2 kávéskanálnyi vajdarabkát teszünk.
  2. Lefedjük alufóliával, és a 170 fokra előmelegített sütőbe tesszük hőlégkeverésen kb. 20 percre, majd a fóliát levéve aranybarnára pirítjuk 10-15 perc alatt.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 25x30 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 119
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres csirkecomb, tepsis bundás csirke

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

526
csirke alsócomb 6 db
olívaolaj 1 teáskanál
görög joghurt 200 ml
kurkuma 1 kávéskanál
római kömény 1 kávéskanál
garam masala 1 kávéskanál
chili 1 csipet
gyömbér 1 kk
citromlé 1 ek
1 kávéskanál
rozsliszt 5 dkg
vaj 5 dkg