Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tahinis karfiol-dip

Tahinis karfiol-dip
Tahinis karfiol-dip
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom és egyszerű a humuszhoz hasonló dip, zsenge zöldségek vagy sült krumpli mellé. Tálaljuk kevés olívaolajjal meglocsolva és fűszerpaprikával megszórva.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd kevés sós vízben kb. 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk hűlni.
  2. A karfiolt konyhai aprítóba tesszük, hozzáadjuk a tahinit, az olívaolajat és a citromlevet, és krémesre dolgozzuk.
  3. Sóval, borssal és római köménnyel fűszerezzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 736
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1967 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

karfiolos mártogatós, karfiolkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

236
karfiol 1 közepes db
tahini 3 ek
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 40 ml
római kömény 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint