Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsókrém pirítóshoz

Zöldborsókrém pirítóshoz
Zöldborsókrém pirítóshoz
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta tervezgettem, hogy megcsinálom, nagyon finom lett!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ha unod a szokványos szendvicseket, feldobhatod a vacsorádat, reggelidet ezzel a szép színes pirítós krémmel!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lecsurgatjuk a zöldborsó főzőlevét, és lehűtjük, vagy a konzerv levét leöntjük, és azonnal készíthetjük. A friss petrezselymet apróra összevágjuk.
  2. Egy tálba összeöntjük a hozzávalókat, fűszereket, és botmixerrel pépesre keverjük.
  3. Hűtőszekrénybe tesszük 2 órára, hogy az ízek összeérjenek.
  4. Megpirítjuk a bagett karikákat, és rákenjük ízlés szerint a zöldborsókrémet, tálaláskor petrezselyem levéllel vagy szárított petrezselyemmel megszórva díszítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 773
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nánásiné Lehner Mónika

Mióta szakács: 2015.08.22.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

petrezselymes zöldborsókrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

199
zöldborsó 10 dkg
teavaj 10 dkg
fokhagymapor 1 kk
2 csipet
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 tk