Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Székelykáposzta Kiss Mónitól

Székelykáposzta Kiss Mónitól
Székelykáposzta Kiss Mónitól
105 perc / előkészület: 15 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Életem első székelykáposztája, pedig aztán már nagyon sok mindent főztem, de valahogy ez mindig kimaradt a repertoárból. De hát ennek is eljött az ideje. Nagyon-nagyon finom lett!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt apró kockákra vágjuk, majd jól megmossuk.
  2. A hagymát is apró kockákra vágjuk, majd olajon megpirítjuk és sóval, borssal és pirospaprikával megszórjuk. Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, azt is pirítjuk, majd felöntjük kis vízzel, és pároljuk, puhítjuk.
  3. Ha félig megpuhult, akkor hozzáadjuk a káposztát, amit jól átmostunk. Az egészet összekeverjük, majd beleszórjuk a köményt és a babérlevelet. Adunk hozzá vizet és addig főzzük, amíg az egész jó puha nem lesz. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 17 971
elküldve: 0
receptkönyvben: 86
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposzta sertéshússal, savanyú káposztás sertéskaraj, savanyú káposzta sertéshússal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

523
sertés rövidkaraj 1 kg
savanyú káposzta 1 kg
vöröshagyma 3 közepes fej
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
köménymag 2 kávéskanál
babérlevél 5 db
napraforgó olaj 2 ek