Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú káposzta füstölt tyúkcombbal

Savanyú káposzta füstölt tyúkcombbal
Savanyú káposzta füstölt tyúkcombbal
105 perc / előkészület: 15 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Télre savanyítottunk káposztát, így gondoltuk, ne a hagyományos csülök legyen benne, inkább valami más. Így esett a választás a tyúkcombra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokról (ami lehet csirke, pulyka is) a húst darabokra vágjuk.
  2. A hagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk, majd rátesszük a káposztát, és még egy kicsit pároljuk. Rátesszük a tört paprikát, a húst felöntjük vízzel, hogy bőven ellepje.
  3. Amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a rizst, és készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 898
elküldve: 1
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
szezon: tél
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

székelykáposzta tyúkcombbal, székelykáposzta, tyúkcombos savanyú káposzta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

361
lila hagyma 1 nagy fej
tyúk 70 dkg
savanyú káposzta 1 kg
rizs 10 dkg
fűszerpaprika 2 kk