r
Nosalty Logó

Szegfűszeges diós hús

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Szegfűszeges diós hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 635 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2540 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 174 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.1 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1503.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    639 mg
  • Nátrium
    608 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    251.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6031 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 635 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    228.4 g

Zsír

  • Összesen
    148.7 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    710 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6013.5 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    277 mg
  • Kálcium
    369 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    352 mg
  • Foszfor
    2555 mg
  • Nátrium
    2430 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.7 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    1007.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    267 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    214 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    653 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    682 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    24124 micro
  • Lut-zea
    329 micro
Összesen 2540 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    409.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    166 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1644 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 174 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt vastagabb szeletekre vágjuk, és mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
  2. Az átsütött karaj szeleteket tepsibe tesszük, ráöntjük a mártást (a hozzávalókat összekeverjük).
  3. Sütőbe tesszük. 180°C-on 15-20 percig sütjük, párolt rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1726
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 31.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon finom. Az egyik kedvencem, a karácsonyi menüből sosem maradhat ki.:)

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek