Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szarvashúsos Stefánia

Szarvashúsos Stefánia
Szarvashúsos Stefánia
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vadhúsból ilyet is lehet, ez nyesedékhúsból készült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A négy kemény tojáson kívül a hozzávalókat tartós masszává dagasztjuk.
  2. Ha kell, lehet hozzáadni kevés olvasztott zsírt is, amennyiben a hús száraznak látszik.
  3. Vékonyan kizsírozott formába pakoljuk a massza felét, rátesszük a tojásokat.
  4. A massza többi részével beborítjuk.
  5. Hideg sütőbe tesszük, pirosra sütjük, hagyjuk kihűlni, majd kivesszük a formából.
  6. Tormamártással hidegen kínáljuk, melegen is finom valamilyen körettel.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 676
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Fakanalas

Mióta szakács: 2012.12.20.
12 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vadhúsos Stefánia-szelet, Stefánia vagdalt szarvashúsból, szarvashúsos Stefánia

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

348
szarvashús 0.5 kg
gomba 25 dkg
tojás 1 db
főtt tojás 4 db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 50 g
burgonya 1 db
kakukkfű 1 csipet