r
Nosalty Logó

Szarvashúsos Stefánia

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Szarvashúsos Stefánia
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 348 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1399 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 107 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    375 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    914 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    473 mg
  • Nátrium
    252 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    276 micro
Összesen 348 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    168.4 g

Zsír

  • Összesen
    45.8 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1500 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3656 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    216 mg
  • Foszfor
    1893 mg
  • Nátrium
    1009 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.3 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    950 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    435 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    35 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    265 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    270 micro
  • Kolin:
    913 mg
  • Retinol - A vitamin:
    433 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1102 micro
Összesen 1399 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    281.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 107 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A négy kemény tojáson kívül a hozzávalókat tartós masszává dagasztjuk.
  2. Ha kell, lehet hozzáadni kevés olvasztott zsírt is, amennyiben a hús száraznak látszik.
  3. Vékonyan kizsírozott formába pakoljuk a massza felét, rátesszük a tojásokat.
  4. A massza többi részével beborítjuk.
  5. Hideg sütőbe tesszük, pirosra sütjük, hagyjuk kihűlni, majd kivesszük a formából.
  6. Tormamártással hidegen kínáljuk, melegen is finom valamilyen körettel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 3947
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 21.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Vadhúsból ilyet is lehet, ez nyesedékhúsból készült.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek