Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült tarja paradicsomszósszal

Sült tarja paradicsomszósszal
Sült tarja paradicsomszósszal
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokszor készítem, mert a kislányom egyik kedvence.

hozzávalók / 4 adag

Sült húshoz

Paradicsomszószhoz

ajánlat

Ebédre vagy vacsorára szoktuk fogyasztani.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel.
  2. Beletesszük a teflonlábasba, ráöntjük az olajat, állni hagyjuk 30 percig.
  3. Aláöntjük a vizet. Kissé megpároljuk, majd ha a víz elpárolgott, szép pirosra sütjük.
  4. A paradicsomszószhoz a paradicsomlét a vízzel felforraljuk, egy csipet sóval.
  5. Az olajjal a lisztből rántást készítünk, a fűszerpaprikát is hozzáadjuk.
  6. A paradicsomlét ezzel sűrítjük, majd beletesszük a cukrot, és pár percig forraljuk.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 081
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikóka

Mióta szakács: 2013.08.29.
158 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéstarja paradicsomszósszal, paradicsomszósz sült tarjával, sült sertéstarja és paradicsomszósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

821
sertéstarja 1 kg
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 1 teáskanál
napraforgó olaj 1 dl
víz 1 dl
paradicsomlé 5 dl
víz 2 dl
napraforgó olaj 0.5 dl
finomliszt 1 evőkanál
fűszerpaprika 1 kávéskanál
1 csipet
cukor 2 púpozott ek