Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
55 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a pulykát, a comb kifejezetten finom és ízletes.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat héjában félig megfőzzük, majd felkarikázzuk, és egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakjuk. Fűszerezzük. Berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 35 percig sütjük.
  2. A pulykacombot egy serpenyőbe helyezzük, teszünk bele kacsazsírt, fűszerezzük, rászórjuk a zöldfűszereket és az aprított fokhagymát. Ez is mehet a sütőbe.
  3. Közben a petrezselymet - nem túl apróra - felvágjuk.
  4. Tálaláskor teszünk a tányérra 2 szelet húst és sült krumplit, és szórunk rá petrezselymet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 137
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pulykacomb krumplival, sült pulykacomb burgonyával, pulykacomb

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

307
pulykacomb 95 dkg
burgonya 4 db
fokhagyma 2 gerezd
rozmaring 1 szál
kakukkfű 5 szál
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
kacsazsír 1 ek