Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült paradicsomsaláta oregánós kecskesajtgolyókkal

Sült paradicsomsaláta oregánós kecskesajtgolyókkal
Sült paradicsomsaláta oregánós kecskesajtgolyókkal
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss kecskesajtos saláta, egy különleges, málnás Tokaj Dressinggel, amely garantáltan minden egyes falatnál mosolyt fog csalni az arcunkra.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat, majd adjuk hozzá a félbevágott paradicsomokat, locsoljuk meg a málnás dresszinggel és 2-3 perc alatt pirítsuk meg, majd a végén ízlés szerint sózzuk.
  2. A friss kecskesajtból formázzunk golyókat és hempergessük meg apróra vágott oregánóban.
  3. Szedjük tányérra a salátát, halmozzuk rá a paradicsomot és a sajtgolyókat, majd locsoljuk meg ismét a málnás dresszinggel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 641
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
fogás: egyéb fogás
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre

egyéb elnevezések

málnaöntetes paradicsomsaláta kecskesajttal, kecskesajtos paradicsomsaláta gyümölcsös dresszinggel, sült paradicsomos-kecskesajtos saláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

298
salátakeverék 100 g
tokaj dressing 1 tasak
koktélparadicsom 8 db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
kecskesajt 100 g
oregánó 1 csokor