r
Nosalty Logó

Sült paprikás csicseriborsókrém

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Sült paprikás csicseriborsókrém
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 199 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1587 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 212 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    205.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    15 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    112 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    234 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    750 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    404 micro
Összesen 199 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    66.4 g

Zsír

  • Összesen
    59.8 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1641.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    309 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    297 mg
  • Foszfor
    872 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    210.4 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    324.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    877 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    346 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    892 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1871 micro
  • Kolin:
    329 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    39 micro
  • β-karotin
    6000 micro
  • β-crypt
    966 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3234 micro
Összesen 1587 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    218 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    43 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    119 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    797 micro
  • β-crypt
    128 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    430 micro
Összesen 212 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat tepsiben -sütőben- 200 fokon megsütjük, míg a héjuk feketedni kezd. Meghámozzuk, magházát eltávolítjuk.
  2. A paprikákat és minden egyebet késes aprítóban összevegyítünk. Hogy mennyire legyen homogén, azt mindenki a maga ízlése szerint készítse.
  3. Tálalásnál meghinthetjük kevés füstölt pirospaprikával és petrezselyemlevéllel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 259
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 20418
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült paprikás csicseriborsókrém
Évi néni 1830 recept

Egyik kencém a kis lepénykenyereimhez.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek