Nosalty Logó

Sült padlizsános ragu

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Sült padlizsános ragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 925 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 3697 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 168 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2237.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    583 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    445 mg
  • Foszfor
    741 mg
  • Nátrium
    396 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    867 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    484 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    300 micro
Összesen 925 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    222.7 g

Zsír

  • Összesen
    70.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8950.9 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    2333 mg
  • Vas
    96 mg
  • Magnézium
    1778 mg
  • Foszfor
    2966 mg
  • Nátrium
    1583 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    17 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    568.6 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    155 mg

VÍZ

  • Összesen
    1074.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    128 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3469 micro
  • Kolin:
    680 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1935 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    1200 micro
Összesen 3697 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    403.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    495 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 168 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt felkockázzuk kb. 1-1,5 cm-es kockákra, és 2 ek olajon erős tűzön megsütjük,hogy minden oldala megpiruljon, majd egy tálba szedjük.
  2. A serpenyőben 1 ek olajon megpirítjuk a szalonnát, a lila hagymát, majd a fokhagymát is hozzáadjuk.
  3. A padlizsánt visszatesszük a szalonnához. Hozzáadjuk a leöblített babot, a paradicsomkonzervet, az alaplét, fűszerezzük, és fedő alatt 10 percig főzzük.
  4. Főtt tésztávalvagy párolt rizzsel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 5696
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 18.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Évi néni 1830 recept

Gordon Ramsay receptjei között találtam ezt az igazán gyors, olasz ihletésű ételt.

Hozzászólások

bakfitty

Tetszik! Mentve! Köszi a receptet!

Évi néni

Én is köszönöm. Üdv: Évi néni

Törölt felhasználó

Gordon receptje csakis jo lehet es mar a kep is, de a hozzavalok alapjan is merem allitani, hogy nagyon finom lehet! Mentve! El fogom kesziteni!:)

Évi néni

Köszönöm.Nagyon szeretek már a kora reggeli órákon ilyesmivel feltöltekezni. Sokszor így készül az aznapi ebéd.

keserunana

Nokedlit készítettem hozzá.Nagyon ízlett a gyerekeimnek(Flóra 5,Bálint 6),csak azt kifogásolták hogy nincs igazi neve.:-)Köszönjük!

Évi néni

Nevezzétek el együtt és akkor még jobban fogják szeretni. Köszönöm, hogy ezt választottad és beszámoltál a sikeredr?l. Üdv: Évi néni

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek