Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült lazac spárgával, borsóval, spenóttal és dióval

Sült lazac spárgával, borsóval, spenóttal és dióval
Sült lazac spárgával, borsóval, spenóttal és dióval
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A lazac és a spárga nagy kedvenc. A spenótfőzeléket sohasem szerettem, de párolva az egész leveleket szívesen megeszem. A Swissair kedveltette meg velem, mint ahogy a Camparit pezsgővel is.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lazacot sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá olívaolajat, s betesszük a hűtőbe.
  2. A spárgát és a borsót megfőzzük.
  3. A paradicsomot kevés olajon serpenyőben megsütjük, majd beletesszük a lazacot, végül a spárgát.
  4. A spenótot a lazac zsírjában rövid ideig megpároljuk, rászórjuk az aprított fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal.
  5. Tálalunk. A tányérra helyezzük a lazacot és a zöldségeket. Szórunk rá diót.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 631
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

adag: 1 főre
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült lazac, sült lazac spárgával, sült lazac zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

456
lazac 15 dkg
fehér spárga 3 db
zöldborsó 5 dkg
spenót 10 dkg
paradicsom 1 db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet
olívaolaj 1 ek
dió 0.5 marék