r
Nosalty Logó

Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon

Jenő Chef
Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

1337
Kalória
63.9g
Fehérje
126g
Szénhidrát
63.1g
Zsír
315.5g
Víz
110g
Koleszterin
7.5g
Élelmi rost
10.3g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

Összesen 1337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

Összesen 1337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

Összesen 198 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.9 g

Zsír

  • Összesen
    63.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3088.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    750 mg
  • Nátrium
    1948 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    126 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    315.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    332 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 1337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.9 g

Zsír

  • Összesen
    63.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3088.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    750 mg
  • Nátrium
    1948 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    126 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    315.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    332 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 1337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    457.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    289 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    46.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 198 kcal

Elkészítés

Gombás tagliatelle

  1. A hagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon.
  2. Adjuk hozzá a gombát.
  3. Főzzük ki a tésztát a leírásban foglaltak szerint.
  4. Ha kész a tészta, adjuk hozzá a gombához, és keverjük össze sóval, őrölt borssal és egy kis pestóval.

Vadlazac steak

  1. A lazacot sózzuk, borsozzuk meg, majd füstölt pirospaprikás lisztben forgassuk meg.
  2. Olívaolajon süssük szép pirosra, ropogósra.
  3. Helyezzük a tésztát alulra, majd rá a halat, és locsoljuk meg pestóval.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Főzés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 15 p

Ehhez nagy sztori nincs, mert ezt én találtam ki.  Viszont a gombát nem szabad megsózni, csak mikor a tésztával összekeverjük. A só kioldja a vizet, és így nem lesz roppanós a gomba. A házi tagliatellét nem írom le, mert egyszerű tésztából van. A halat is csak sütésnél sózd meg.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek