Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült karaj hagymás-zöldborsós raguval

Sült karaj hagymás-zöldborsós raguval
Sült karaj hagymás-zöldborsós raguval
80 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Budapest szeletnek indult, de aztán gomba és csirkemáj hiányában muszáj volt rögtönözni...

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk. Ezt követően borssal és sóval meghintjük, majd magos mustárral épphogy csak megkenjük... Pihenni pár órára félretesszük.
  2. A húst serpenyőben, olajon kisütjük. A cukorborsót sós vízben előfőzzük.
  3. A csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darabosra szelt hagymát, fokhagymát, és félig dinszteljük. Megszórjuk a liszttel. Hozzáadjuk a pirospaprikát, átkeverjük, és felöntjük a borsó levével. 5 perc után megy hozzá a borsó és a ketchup, és így készre főzzük.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 5 208
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

hamis Budapest szelet, sült karaj

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

454
sertés rövidkaraj 1 kg
vöröshagyma 3 közepes db
cukorborsó 40 dkg
kenyérszalonna 10 dkg
mustár 3 ek
fokhagyma 3 gerezd
fűszerpaprika 2 teáskanál
ketchup 3 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
teljes kiőrlésű liszt 1 csapott ek