Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült bőrös császárhús

Sült bőrös császárhús
Sült bőrös császárhús
150 perc / előkészület: 30 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a sütőben készült ételeket, mert nem kell sokat a tűzhelynél időzni.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt káposztával isteni!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát feldarabojuk, a húst bevagdossuk, és betűzdeljük a fokhagyma darabkákat ,sózzuk borsozzuk,rászórunk majorannát is. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  2. A krumplit kockára vágjuk, és a hagymát felszeleteljük.
  3. A zsiradékkal kikenjük a tepsit, és beleegyengetjük a krumplit és a hagymát, sózzuk.
  4. Rátesszük a husit, fóliával letakarva tesszük a sütőbe, kb. 1,5 óra múlva levesszük a fóliát, és 0,5 órát pirítjuk, sülés közben a levével locsolgatjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 944
elküldve: 2
receptkönyvben: 78
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

PraniAni

Mióta szakács: 2011.04.13.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült császárhús, fokhagymás sült császár, fűszeres császárhús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

578
sertéshús 1 kg
fokhagyma 5 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
disznózsír 1 ek
burgonya 75 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej