Spenótos tőkehal fokhagymás-pak-choi-os burgonyával
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojást tartalmaz
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
419
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
838
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.8 g
Zsír
-
Összesen 22.2 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 31 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1102.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 170 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 71 mg
-
Foszfor 306 mg
-
Nátrium 533 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.7 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 241.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 299 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 75 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 69 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 125 micro
-
Kolin: 65 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 3543 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 106 micro
Összesen
419
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 31.6 g
Zsír
-
Összesen 44.4 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2205 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 340 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 141 mg
-
Foszfor 612 mg
-
Nátrium 1066 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 81.4 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 482.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 598 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 17 mg
-
C vitamin: 150 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 138 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 250 micro
-
Kolin: 130 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 7086 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 212 micro
Összesen
838
kcal
- 5% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.3 g
Zsír
-
Összesen 6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 300.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 83 mg
-
Nátrium 145 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 65.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 81 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 965 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 29 micro
Összesen
115
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- A burgonyát meghámozzuk, apróra vágjuk, sózzuk, majd felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
- A sütőt előmelegítjük 200°C-ra, majd a halrudakat 15 perc alatt készre sütjük.
- Közben egy evőkanál olívaolajon megfuttatjuk a vékonyan felszeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott pak-choi-t, sózzuk-borsozzuk, és pár perc alatt megpároljuk.
- A kész burgonyát leszűrjük, a pak-choi-hoz adjuk, és az egészet egy-két percet még pirítjuk.
- A közben készre sült halat a pak-choi-os burgonyával tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 30
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 4246
- Feltöltés dátuma: 2017. november 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nosalty
1498 recept
A spenótos halrudat a fokhagymás burgonya igazán varázslatossá teszi, a pak-choi pedig egy kis egzotikumot is csempész ebbe az egyszerű fogásba.