Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgás-mascarponés sült gnocchi

Spárgás-mascarponés sült gnocchi
Spárgás-mascarponés sült gnocchi
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és finom ételek közé tartozik. Ebéd vagy vacsoraként is megállja a helyét.

Forrás: net

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy evőkanál vajon egy csipet cukorral kevergetve, megpároljuk a kisujjnyi darabokra vágott spárgát a zöldborsóval, kb. 4-5 perc alatt.
  2. A tűzről levéve sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a mascarponét, a felvert tojásokat, a morzsolt gorgonzola sajtot, végül a gnocchit is, szükség szerint ízestünk rajta.
  3. Ezután egy vajjal kikent piteformába rendezzük, majd 175 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb. 20-25 perc alatt.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 161
elküldve: 3
receptkönyvben: 104
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
447 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csőben sült gnocchi, spárgás-borsós gnocchi

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

659
gnocchi 50 dkg
mascarpone 25 dkg
gorgonzola 5 dkg
tojás 2 db
zöldspárga 0.5 csomag
zöldborsó 15 dkg
vaj 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet