Nosalty Logó

Spárgás-mascarponés sült gnocchi

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Katharosz
Spárgás-mascarponés sült gnocchi
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 659 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 2631 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 193 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.9 g

Zsír

  • Összesen
    41.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1349.9 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    163 mg
  • Nátrium
    1013 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    90.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    385 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1361 micro
Összesen 659 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.6 g

Zsír

  • Összesen
    167.1 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    505 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5399.7 g
  • Cink
    137 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    410 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    650 mg
  • Nátrium
    4051 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    200.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    363.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    620 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    364 mg
  • Retinol - A vitamin:
    490 micro
  • α-karotin
    47 micro
  • β-karotin
    1538 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5445 micro
Összesen 2631 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    397 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    400 micro
Összesen 193 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy evőkanál vajon egy csipet cukorral kevergetve, megpároljuk a kisujjnyi darabokra vágott spárgát a zöldborsóval, kb. 4-5 perc alatt.
  2. A tűzről levéve sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a mascarponét, a felvert tojásokat, a morzsolt gorgonzola sajtot, végül a gnocchit is, szükség szerint ízestünk rajta.
  3. Ezután egy vajjal kikent piteformába rendezzük, majd 175 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb. 20-25 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 73
  • Össznézettség: 14917
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 12.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Katharosz 487 recept

Egyszerű, gyors és finom ételek közé tartozik. Ebéd vagy vacsoraként is megállja a helyét. Forrás: net

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek