Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörben sült malac hentes raguval

Sörben sült malac hentes raguval
Sörben sült malac hentes raguval
110 perc / előkészület: 20 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nő léttemre ez az egyik kedven ételem, igaz , hogy a salátákat is szeretem, de csak, ha van mellette egy nagy adag hús :D.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A husinkat fogyasztás előtti este befűszerezzük, és megtűzzük a hagymával.
  2. A tepsit kikenjük zsírral, majd a fűszeres husit belefektetjük, a húsleves levét ráöntjük, majd befedjük fóliával, így sütjük.
  3. Mikor félig sült a hús, meglocsoljuk egy doboz sörrel, és így sütjük tovább, miközben néha meglocsoljuk a sörös szafttal.
  4. A raguhoz lesütjük a bacont, majd beletesszük a csíkokra vágott savanyú uborkát, és egy picit levet öntük rá, fűszerezzük, és öntünk rá egy pici vörösbort.
  5. Mikor felforrt, keményítővel sűrítjük.

  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 30 889
elküldve: 6
receptkönyvben: 165
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

B.Brigitta

Mióta szakács: 2011.07.12.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: sörös receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sörben és vörösborban főtt malachús, baconös-sörös malacpecsenye

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

436
süldő malac 1.5 kg
flekken fűszerkeverék 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd
sör 3 dl
alaplé 3 dl
csemegeuborka 4 közepes db
bacon 10 dkg
vörösbor 1 dl
étkezési keményítő 1 csapott ek
sertészsír 1 ek