Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás kapros spagetti

Sonkás kapros spagetti
Sonkás kapros spagetti
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt még húsvét után készítettem el, amikor valahogyan el kellett már pusztítani a maradék sonkát. De természetesen bármikor el lehet készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük.
  2. Rátesszük a felkockázott sonkát és a gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, ráöntjük a vizet, és addig főzzük, amíg a sonka megpuhul.
  3. A tejfölt kikeverjük a liszttel és az apróra vágott kaporral, és besűrűsítjük vele a ragut.
  4. A spagettit sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és a raguval összekeverjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 190
elküldve: 1
receptkönyvben: 39
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1120 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás spagetti, sonkás gombás spagetti, kapros tészta sonkával és gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

816
sonka 30 dkg
gombakonzerv 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
víz 2 dl
kapor 1 csokor
spagetti tészta 50 dkg